Новини

23 Лютого, 2024 р., 16:36
На засіданні колегії районної державної адміністрації важливих питань було багато, але особливу увагу приділили створенню реабілітаційного відділення з палатами для апалічних пацієнтів на базі КНП “Золотоніська багатопрофільна лікарня”. Це ініціатива, що дозволить забезпечити високоякісну медичну допомогу тим, хто її найбільше потребує.
22 Лютого, 2024 р., 17:04
В області триває моніторинг публічних закупівель. Його проводять у межах діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність». У період із 16 по 22 лютого на Черкащині оголошено 81 тендер із очікуваною вартістю понад 200 тис. грн.
22 Лютого, 2024 р., 17:03
Освітянам і лідерам громад Черкащини розповіли, як проводити закупівлі необхідного через електронний каталог. Провела консультації з використання інструменту Prozorro Market провідна  фахівчиня із дослідження ринку Леся Щукіна під час Черкаського регіонального форуму «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи».
22 Лютого, 2024 р., 14:33
Від першого дня трагедії ми прикладаємо максимум зусиль, щоб допомогти мешканцям постраждалої частини мікрорайону в місті Сміла. З початку подій ми взяли під свою опіку два будинки - це Олександр Голуб та Лариса Карпенко.
22 Лютого, 2024 р., 14:16
За даними дослідження, у 2023 році 84% опитаних громадян зазначали, що знають про існування дезінформації. Ще 72% вважають, що можуть її розпізнати. Однак тільки 8% з них зуміли правильно визначити всі неправдиві новини. Як захиститися від фейків та пропаганди? Де шукати достовірну інформацію та чому важливо дбати про власну безпеку в інтернеті. Відповіді на ці та інші запитання — у новому освітньому серіалі на платформі Дія.Освіта — спільному проєкті з 1+1 media і БО «Смарт Ангел», який реалізували за фінансової підтримки Європейського Союзу.
22 Лютого, 2024 р., 14:15
У лютому 2024 року до Програми життєстійкості долучилися ще 65 громад. Найближчим часом там будуть організовані Центри життєстійкості – безбар’єрні, безпечні простори, де кожен зможе отримати психосоціальну підтримку та інші послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь