Новини

20 Лютого, 2024 р., 14:35
Наймолодшому з них, Назарію Войтовичу, було 17.  Найстаршому, Івану Наконечному, – 82. А всі вони разом – символ того, як різні люди з різних регіонів України самовіддано й мужньо захищають єдині цінності. Всі вони разом віддали життя за незалежність. Усі вони разом – Герої Небесної Сотні.
20 Лютого, 2024 р., 11:43
19 лютого 2024 року у Токіо відбулася Японсько-українська конференція зі сприяння економічному зростанню та відбудові під головуванням Глав урядів України та Японії за участі представників державного та приватного секторів обох країн.
20 Лютого, 2024 р., 11:30
За підтримки Президента України та з ініціативи Державного агентства з питань кіно до десятої річниці вторгнення росії на територію України та до другої річниці повномасштабної війни започатковано проведення Ukrainian National Film Festival «Cinema for Victory» — кінофестивалю фільмів, знятих під час російсько–української війни.
20 Лютого, 2024 р., 11:27
Заступник голови Золотоніської РВА Богдан Возняк разом з керівниками територіальних громад району в онлайн-режимі взяли участь у черговому засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Черкаській ОВА.
16 Лютого, 2024 р., 10:18
Золотоніська ТГ вібрація відчувається в кожному кроці, адже днями наші школярі змагалися в інтенсивних змаганнях ІІ територіального етапу проєкту 'Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги'. У фокусі був футзал, змагалися команди гімназії ім.С.Д.Скляренка, спеціалізованих шкіл 1 та 2, ЗОШ №3, та Кропивнянської ЗОШ.
15 Лютого, 2024 р., 16:31
Чорні Запорожці, ввійшовши до міста рано-вранці, визволили залізничну станцію та дійшли до святині Свято-Успенського собору, де й розпочалася битва. Цей переможний бій не лише відзначав визволення міста та сіл від московсько-більшовицьких військ, але й вказував на рішучість Чорних Запорожців боротися за створення незалежної держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь