Новини

14 Червня, 2024 р., 10:30
Під час спільної пресконференції з Президентом США Джо Байденом в Італії, Президент Володимир Зеленський заявив, що підписана двостороння безпекова угода зі США підтверджує надійність підтримки незалежності України з боку Сполучених Штатів.
13 Червня, 2024 р., 10:21
Щорічно в цей день Україна відзначає День визволення Маріуполя від російських окупантів у 2014 році. Ця дата, хоч і затьмарена трагічними подіями 2022 року, коли місто знову опинилося під окупацією, але нагадує про мужність та єднання українського народу, про його прагнення до свободи та мирного життя.
11 Червня, 2024 р., 14:45
Відбулася нарада за участі виконуючого обов’язки керівника Золотоніського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго», представників УЖКГ виконавчого комітету Золотоніської міської ради та поліції щодо недопущення створення аварійної обстановки та можливих заторів дорожнього руху в окремих містах Черкаської області.
11 Червня, 2024 р., 12:32
Волейбольна команда Піщанського ліцею продовжує невтомно тренуватися, прагнучи досягти вершин на наступному рівні в змаганнях проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
10 Червня, 2024 р., 15:19
Відбулася нарада з керівниками територіальних громад, представниками районного ТЦК та СП, районної поліції та працівниками СБУ.
10 Червня, 2024 р., 13:29
📋 Щотижнева нарада з керівниками правоохоронних, контролюючих та силових структур, на якій була обговорена поточна оперативна ситуація в Золотоніському районі.
07 Червня, 2024 р., 15:18
Злоякісні новоутворення, або рак, є однією з найсерйозніших проблем сучасного суспільства. Щороку мільйони людей стикаються з цим захворюванням, і, на жаль, не всім вдається його побороти. Проте, важливо пам'ятати, що рак не є вироком. Раннє виявлення та профілактика значно підвищують шанси на успішне лікування та одужання.
05 Червня, 2024 р., 15:30
Ми прагнемо для наших дітей лише найкращого, тому з метою привернення уваги до прав дітей, які цього потребують Золотоніською райдержадміністрацією була організована екскурсія до Черкаського зоопарку.
04 Червня, 2024 р., 15:25
Останній вид спорту в якому брала участь команда Чорнобаївського ліцею був черлідинг. Команда дівчат продемонстрували свої вміння та таланти, що допомогло їм вибороти почесне 3 місце серед інших міських команд.
04 Червня, 2024 р., 12:35
Положеннями окремих нормативно-правих актів для прийняття рішення про призначення в окремих випадках деяких видів допомог, надання пільг з оплати комунальних послуг, а також для включення до Реєстру осіб, які мають право на пільги, передбачено складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи (далі – Акт обстеження).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь