Новини

26 Червня, 2023 р., 09:55
В області розробляють систему сервісів та послуг, які стануть дієвими механізмами психологічної підтримки для кожного. Це – програми та проєкти, які спрямовані на допомогу населенню зберегти своє ментальне здоров’я. Про те, як область долучається до реалізації Всеукраїнської програми метального здоров’я «Ти як?», розповіла регіональна координатора Вікторія Шепіль під час брифінгу в медіацентрі ОВА.
22 Червня, 2023 р., 15:24
День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.
21 Червня, 2023 р., 10:41
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
21 Червня, 2023 р., 10:37
Аби врегулювати непорозумінь під час здійснення валютно-обмінних операцій (тобто обміну валют) та мінімізації впливу людського фактору під час визначення ступеня зношеності іноземної валюти Національний банк здійснив комплекс заходів, спрямованих на вирішення ситуації
20 Червня, 2023 р., 12:08
Для підтримки українців, постраждалих внаслідок підриву греблі  Каховської ГЕС, з державного бюджету виділено понад 564 млн гривень на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.
20 Червня, 2023 р., 10:59
В Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) розпочав роботу сервіс, який дозволить подавати документи для державної реєстрації речових прав на майбутні об’єкти нерухомості (квартири, гаражні бокси, інші житлові приміщення). Йдеться про об’єкти, які знаходиться на етапі будівництва або будуть збудовані в майбутньому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь