Новини

14 Липня, 2023 р., 11:54
Мінсоцполітики розробило низку нововведень. Згідно з ними допомога надаватиметься тим, хто найбільше її потребує. Певним категоріям ВПО виплати призначатися не будуть.
13 Липня, 2023 р., 16:25
На саміті НАТО у Вільнюсі Україна отримала запевнення від партнерів у тому, що їхня підтримка в боротьбі з Росією триватиме і що наша держава стане членом Альянсу, щойно це дозволить безпекова ситуація. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками українських та іноземних ЗМІ за результатами візиту до Литви та участі в саміті.
13 Липня, 2023 р., 16:24
Міністерство охорони здоров’я нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена – експертиза проводиться за направленням лікарсько-консультативної комісії незалежно від місця реєстрації, проживання чи перебування громадян, які звертаються для встановлення групи інвалідності. 
13 Липня, 2023 р., 16:23
Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України в межах програми EU4DigitalUA представили фінальні результати пілотного проєкту «Оновлена інформатика — IT-студії». Підсумки пілотування підбили разом з учасниками проєкту під час онлайн-мітапу.
13 Липня, 2023 р., 16:16
Відбулося засідання координаційної ради Золотоніської райдержадміністрації з питань гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.
13 Липня, 2023 р., 16:14
Відбулося засідання комісії Золотоніської райдержадміністрації щодо розгляду заяв деяких категорій осіб на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.
12 Липня, 2023 р., 11:39
Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь