Новини

01 Серпня, 2023 р., 15:56
Відсьогодні, 1 серпня, стартує чергова хвиля подачі заяв на гранти для розвитку переробних підприємств за урядовою програмою «єРобота». Про це повідомила заступник Міністра економіки України Надія Бігун.
01 Серпня, 2023 р., 15:56
Запускаємо наступний етап програми єВідновлення. Відтепер українці, чиї домівки були знищені через російську агресію, можуть подати заяву в Дії й отримати кошти на купівлю нового житла.
01 Серпня, 2023 р., 10:53
Цими вихідними діти військових Золотоніського району, які загинули, захищаючи Україну від російської агресії, разом зі своїми матусями, виїхали на відпочинок у літній гірський табір в Альпах.
01 Серпня, 2023 р., 10:51
Уряд України розширив можливості грантової програми для створення переробних підприємств «Переробка». Вже незабаром бізнес, який зареєстрований, працює чи планує розпочати роботу на деокупованих територіях, отримуватиме гранти на розвиток своїх переробних підприємств. А частина внесків отримувачів грантів може бути компенсована з місцевих бюджетів.
01 Серпня, 2023 р., 10:49
Закупівлі за кошти міжнародних організацій, які зокрема фінансуватимуть відновлення України, тепер зможуть проходити в Prozorro. Нова процедура поєднуватиме ключовий принцип української електронної системи «всі бачать все» з можливістю гнучко налаштувати закупівлі відповідно до вимог конкретного донора.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь