Чергова нарада з головами територіальних громад району, представниками ДСНС, ТЦК та керівниками правоохоронних органів

Дата: 09.04.2024 11:34
Кількість переглядів: 100

Фото без описуЧергова нарада з головами територіальних громад району, представниками ДСНС, ТЦК та керівниками правоохоронних органів.

Розглянули питання створення та функціонування місцевих та добровільних пожежних команд за участі рятувальників та представників громад. Це питання є досить актуальним, адже робота МПК та ДПК, особливо в сільській місцевості, значно зменшує час прибуття рятувального підрозділу до місця пожежі або надзвичайної ситуації.

Фото без опису

Під час зустрічі також було висвітлено питання щодо необхідності організації вивезення та утилізації побутових відходів на території обслуговування та проведення роз’яснювальної роботи з населенням про недопущення скидання будівельного чи іншого сміття у невідведених для цього місцях. Також керівники правоохоронних органів наголосили на посиленні заходів щодо недопущення функціонування стихійної торгівлі тваринами та продукцією від них.

Фото без описуОбговорили стан проведення мобілізаційних заходів в населених пунктах Золотоніського району для гарантування боєздатності наших Збройних Сил та забезпечення всебічного сприяння районним територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки з боку органів місцевого самоврядування у питаннях організації призову громадян України на військову службу.

За підсумками наради було поставлено конкретні завдання та надано ряд відповідних доручень.

Працюємо далі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь