Новини

01 Листопада, 2023 р., 16:28
Мета проєкту Future Perfect — офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату. За даними дослідження Київського міжнародного інституту соціології, 88% опитаних вважають, що українці мають обов’язково вивчати англійську мову. Окрім того, трансформація статусу англійської як мови міжнародного спілкування в Україні — це важливий крок до членства в ЄС, що дасть змогу підвищити конкурентоспроможність українського бізнесу, науки, освіти інновацій та органів влади.
01 Листопада, 2023 р., 16:25
Відбулося засідання координаційної ради Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області з питань гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми за участі відповідальних осіб територіальних громад району.
01 Листопада, 2023 р., 15:39
Відбулася робоча зустріч першого заступника голови Золотоніської райдержадміністрації Володимира Денисенка, керівників Піщанської і Новодмитрівської ТГ  з представниками відділу державного контролю у Черкаській області Державної служби України з безпеки на транспорті.
30 Жовтня, 2023 р., 16:37
Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь