Новини

23 Жовтня, 2023 р., 15:55
Табір "Мaximum" - це інноваційний проєкт, який спрямований на добробут різних груп нашого суспільства, включаючи дітей, підлітків, ветеранів, військовослужбовців, сім'ї захисників, сім'ї з інвалідністю та спортсменів. Табір приділяє особливу увагу допомозі сім'ям військовослужбовців та ветеранів, пропонуючи різні послуги у сфері відпочинку, відновлення та психологічної підтримки.
23 Жовтня, 2023 р., 09:10
Сьогодні, 23 жовтня 2023 року, в межах Золотоніського району буде чутно звуки вибухів: відбудеться планове знищення вибухонебезпечних предметів. Не хвилюйтеся, усе під контролем відповідних служб!
20 Жовтня, 2023 р., 18:58
Учасники зібрання обговорили стан протидії кримінальним правопорушенням на пріоритетних напрямах, а також іншим порушенням вимог чинного законодавства, які завдають шкоду інтересам держави, можливі ризики та загрози економічній безпеці регіону в умовах особливого періоду, шляхи їх мінімізації та усунення.
19 Жовтня, 2023 р., 14:59
Президент України  Володимир Зеленський в одному зі своїх звернень зазначив, що майже третина території країни – під небезпекою через міни та снаряди, які досі лежать у нашій землі. Тому професія сапера зараз стає все більш актуальною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь