Новини

30 Жовтня, 2023 р., 16:37
Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.
26 Жовтня, 2023 р., 09:20
Інформацію щодо потрапляння особи в полон до ворога необхідно повідомляти виключно до компетентних державних органів, нагадує Національне інформаційне бюро (НІБ) при Мінреінтеграції.
26 Жовтня, 2023 р., 09:17
Серіал «Кредитна історія: що це і чому вона важлива» буде цікавим та корисним для тих, хто хоче зберігати хороші відносини з банком, розширить знання українців про відповідальне формування кредитної історії та гарну фінансову репутацію. Кредитна історія — це досьє людини, у якому міститься інформація про всі взяті нею кредити. Саме ці дані враховує кредитор, щоб визначитися, чи варто видавати клієнту позику. Зокрема, найбільша в державі онлайн-база Українського бюро кредитних історій містить інформацію про кредитні історії 27 мільйонів українців. Ці історії в компанії збирають, зберігають, обробляють і надають.
26 Жовтня, 2023 р., 09:15
Міністерство оборони України допустило до експлуатації одразу кілька нових зразків БПЛА. Важливо, що процес допуску зайняв всього кілька днів: вперше це відбулося за схемою спрощеного допуску інновацій на поле бою. Те, що раніше гальмувало місяцями, запрацювало за швидким та прозорим алгоритмом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь