Новини

20 Листопада, 2023 р., 16:34
Програма Початок покращить бізнес-навички українських жінок та допоможе їм запустити чи розвинути власну справу. Після завершення навчання 200 учасниць отримають по 3 000 доларів на розвиток бізнесу. Дві фіналістки проєкту, які матимуть найвищі бали від журі за свої бізнес-проєкти, додатково отримають по 5 000 доларів. Результати дослідження жіночого підприємництва в Україні в умовах повномасштабної війни показали, що 58% опитаних українок хочуть створити власну справу, але не мають конкретної бізнес-ідеї. Сама тому програма Початок орієнтована не лише на досвідчених підприємиць, а й на початківців.
20 Листопада, 2023 р., 16:32
Вже від завтра більш 70 учнів освітнього закладу та дитячого садка села Ковтуни Новодмитрівської сільської територіальної громади зможуть продовжити освітній процес в безпечних умовах.
20 Листопада, 2023 р., 11:46
Мінцифра разом з партнерами завершила реалізацію проєкту «Розвиток спроможності бібліотек — Хабів цифрової освіти». Він тривав із жовтня 2022 року. У межах проєкту представники ВГО Українська бібліотечна асоціація провели тижневу онлайн-підготовку для тренерів регіональних тренінгових центрів. Після закінчення навчання тренери провели сесії для бібліотекарів-координаторів Хабів цифрової освіти в 12 областях України. Саме вони навчають громадян цифрових навичок.
20 Листопада, 2023 р., 11:45
Займаєтеся сільським господарством та хочете отримати грант на теплицю або інші послуги? Про сервіси для агробізнесу дізнавайтеся на Гіді з державних послуг. За кілька кліків знаходьте інформацію, де отримати послугу та які документи взяти із собою.
20 Листопада, 2023 р., 11:44
Майже рік реалізується програма Фонду енергоефективності «ВідновиДІМ». Її метою є фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будинків, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації проти України.
20 Листопада, 2023 р., 09:24
На початку робочого тижня у Золотоніській РВА відбулася апаратна нарада.
17 Листопада, 2023 р., 12:15
Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь