Новини

19 Грудня, 2023 р., 15:46
Міністерство соціальної політики постійно працює над тим, щоб протезування в Україні було доступне тим, хто цього потребує, процеси – прозорими і зрозумілими, а допоміжні засоби реабілітації відповідали за якістю всім міжнародним стандартам. 
18 Грудня, 2023 р., 10:40
Від старту ветеранського компоненту грантової програми «Власна справа» переможцями стали вже 227 ветеранів і членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на майже 100 мільйонів гривень. Про це повідомили на Урядовому порталі.
15 Грудня, 2023 р., 11:54
Минулого тижня начальник Золотоніської РВА Ірина Тернова з начальником Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Юрієм Байбузом обговорювали стан надходження ПДФО до місцевих бюджетів. Детальний аналіз показав, що є резерви щодо наповнення фінансових кошиків громад, але над цим потрібно ретельно працювати. Дане питання в більш широкому форматі обговорили за участі керівників громад і фахівців Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС, в ході якого Юрій Михайлович детально озвучив динаміку надходжень до місцевих бюджетів.
15 Грудня, 2023 р., 11:47
Організовують соціальні програми, надають консультації та підтримку, координують соціальні послуги, працюють із вразливими групами населення це - наші професійні працівники у сфері соціальних послуг та захисту населення.
15 Грудня, 2023 р., 11:07
Обговорили питання щодо проведення деяких публічних закупівель товарів, робіт і послуг через систему Prozorro Піщанською сільською радою. Зокрема, капітальний ремонт частини приміщення споруди цивільного захисту (укриття) комунального закладу «Гладківщинська гімназія Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області» в с. Гладківщина, який виконує фірма-переможець ТОВ БГФ "Меркурій" на суму 501 тис грн.
15 Грудня, 2023 р., 08:48
Мінцифра разом з партнерами провела два дослідження про цифрову безбар’єрність. Вони допоможуть проаналізувати найкращі практики регулювання вебдоступності в Євросоюзі та більш ефективно розвивати безбар’єрність електронних ресурсів в Україні. Результати досліджень презентували 14 грудня в Києві. Одна з головних рекомендацій — поширити вимоги цифрової доступності на приватний сектор.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь