Новини

14 Березня, 2022 р., 10:05
Відповідно до роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції від 07.03.2022 №4, подавати декларацію необхідно буде протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни. Це стосується всіх типів декларацій, а також повідомлень про суттєві зміни в майновому стані, повідомлень про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента.                                                                      
07 Березня, 2022 р., 14:20
За інформацією Державної прикордонної служби, від початку нападу росії на Україну більше 140 тисяч українців повернулися додому.
07 Березня, 2022 р., 14:19
Нарахування та стягнення штрафів або пені, інфляційних нарахувань, відсотків річних у разі несвоєчасної або неповної оплати за житлово-комунальні послуги населенням — заборонено. Водночас надання комунальних послуг у разі несплати або оплати не в повному обсязі припинено не буде.
 
06 Березня, 2022 р., 22:39
Про те, як працюють заклади освіти області в умовах воєнного становища інформує заступниця начальника управління освіти і науки Черкаської ОДА Оксана Сімушіна. За її словами, для убезпечення всіх учасників освітнього процесу під час правового режиму воєнного стану МОН рекомендувало в усіх закладах освіти оголосити канікули щонайменше на два тижні. У подальшому освітній процес буде залежати від безпекової ситуації в країні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь