Новини

22 Березня, 2022 р., 10:50
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» запустили проект психологічної підтримки «ПОРУЧ».
22 Березня, 2022 р., 10:49
Міністерство охорони здоров’я заборонило застосування в Україні 39 лікарських засобів, виробники та/або заявники яких мають юридичну адресу та/або адресу місця провадження діяльності в Республіці Білорусь.Дія реєстраційних посвідчень цих лікарських засобів припинена наказом #МОЗ від 19 березня 2022 року.
22 Березня, 2022 р., 10:48
Міністерство охорони здоров’я на основі матеріалів Державної служби з надзвичайних ситуацій інформує, що за відсутності мобільних мереж, задля здійснення екстрених викликів та зв’язку між абонентами є декілька альтернативних варіантів:
22 Березня, 2022 р., 10:46
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, якою визначив порядок реєстрації безробітних, нарахування та виплату допомоги по безробіттю під час війни. Відтак громадяни можуть скласти заяву про надання статусу безробітного, призначення допомоги чи припинення реєстрації за допомогою порталу або мобільного додатку “Дія” та електронних сервісів Державної служби зайнятості.
22 Березня, 2022 р., 10:42
Міністерство культури та інформаційної політики запустили платформу #МояВійна: https://mywar.mkip.gov.ua. Завдяки їй кожен українець може описати реальні факти та особисті переживання війни, розпочатої російською федерацією проти України, проти Демократії, проти Свободи та проти Людства.
22 Березня, 2022 р., 10:41
Задля убезпечення сил оборони на Черкащині, як і по всій країні, у регіону впроваджують нове обмеження. Відтепер заборонено використовувати відеореєстратори на дорогах і об’єктах інфраструктури. Про це інформує начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.
22 Березня, 2022 р., 10:40
Аміак — безбарвний газ із різким задушливим запахом, добре розчинний у воді, вибухонебезпечний, токсичний. Аміак легший за повітря, тому для захисту необхідно використовувати укриття, підвали та нижні поверхи будинків.
22 Березня, 2022 р., 10:37
Попри воєнний стан, держлісгоспи Черкащини готуються висаджувати ліси і роблять усе необхідне, щоб лісокультурні плани вдалося втілити в життя. Загалом на цей рів у держлісгоспах Черкащини запланували відтворення лісів на понад 820 гектарах, з них 695 га – лісовідновлення, 26,5 га – лісорозведення (створення нових лісів), 98,8 га – сприяння природному поновленню.
22 Березня, 2022 р., 10:35
Президентом України підписані Закони України:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь