Новини

19 Липня, 2022 р., 15:44
Уряд запустив програму мікрогрантів у розмірі від 50 до 250 тис. грн для кожного українця, який хоче започаткувати першу власну справу, або розвинути вже існуюче підприємство та створити додаткові робочі місця.
19 Липня, 2022 р., 15:43
Готові зараз написати книгу, створити відеогру, комп’ютерну програму або отримати патент на винахід? Пропонуємо добірку необхідних держпослуг на Гіді, які знадобляться кожному творцю та креаторці захистити інтелектуальний витвір.
19 Липня, 2022 р., 15:42
Міністерство соціальної політики України, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми звертає увагу, що торгівля людьми – це сучасне рабство.
18 Липня, 2022 р., 16:09
В Україні громадськост отримала доступ до інтерактивної мапи використання коштів з гуманітарного рахунку, який було відкрито Мінсоцполітики в Національному банку України. Для цього створили всеціальну інтерактивну мапу.
18 Липня, 2022 р., 16:08
Сьогодні НБУ вводить в обіг пам’ятні монети “Ой у лузі червона калина”. Вони присвячені українській пісні, яка під час кривавої війни росії проти України стала новим символом незламності українського народу та об’єднала борців за свободу України в усьому світі.
18 Липня, 2022 р., 16:06
Стартувала друга половина літа. За кліматом, саме в цей час спостерігається найспекотніший період з середньодобовими 21-22º. Втім перша половина тижня у метеорологічному відношенні нагадає ранню осінь.
18 Липня, 2022 р., 16:05
Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів третє засідання Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду (ОЗП) 2022/23 років.
18 Липня, 2022 р., 12:14
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко у рамках робочого візиту на Львівщину зустрівся зі єврокомісаром з охорони здоров’я та безпеки харчових продуктів ЄС Стеллою Кіріакідес. Під час зустрічі Комісія ЄС та український Уряд в особі Міністра охорони здоров’я Віктор Ляшка підписали угоду про приєднання України до програми EU4Health.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь