Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та очільниками підприємств

Дата: 25.10.2022 15:27
Кількість переглядів: 104

На щотижневій апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів та очільниками підприємств і організацій району проаналізували головні питання життєдіяльності району.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Скиба інформувала про заходи щодо оздоровлення окремих категорій громадян та забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, а також про порядок та особливості санаторно-курортного лікування пільгових категорій населення в умовах воєнного стану.

Про передачу функцій адміністрування житлових субсидій та пільг від управління соціального захисту населення райдержадміністрації до управління Пенсійного фонду України в Черкаській області розповіла очільниця Золотоніського об’єднаного управління ПФУ Вікторія Карасьова. ГОЛОВНЕ: до 1 грудня 2022 року порядок звернення за призначенням субсидій та, власне, механізм призначення житлових субсидій та пільг не змінюється. Прийом документів від громадян та призначення виплат у жовтні-листопаді продовжують здійснювати органи соціального захисту населення, а надалі громадянам слід подавати заяви у будь-який сервісний центр Пенсійного фонду України, незалежно від місця проживання.

Продовжуємо забезпечувати наших військовослужбовців усім необхідним, допомогати внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим громадянам.

Вкотре наголошуємо на необхідності заощаджувати електроенергію як в побуті, так і на роботі. Внаслідок масованих ракетних ударів по Україні в нашому регіоні станом на вчора близько 240 тисяч абонентів ще залишалися без світла. Віялове відключення регулярно відбувається в населених пунктах Золотоніщини. Давайте допоможемо енергетикам відновити стабільне електропостачання якнайшвидше.

Не втомлюємося дякувати силам ППО за чисте небо та військовослужбовцям ЗСУ за наші тихі ранки!

До ПЕРЕМОГИ тільки разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь