Золотоніський районний відділ ДУ "Черкаський ОЦКПХ МОЗ" інформує

03 Липня, 2023 р., 15:56
Золотоніським районним відділом ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ»,  з метою попередження епідускладнень з холери, забезпечення епіднагляду за циркуляцією збудника  холери в об’єктах довкілля,  розпочато сезонний моніторинг : кожні 2 тижні відбір та дослідження на холеру зразків води поверхневих водойм.
26 Червня, 2023 р., 12:48
Золотоніським районним відділом Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ минулого тижня, у зв’язку з аварією на Каховській ГЕС, численними запитами населення та дорученням Золотоніської районної військової адміністрації, було проведено відбір та дослідження води річкової в найпопулярніших місцях масового відпочинку населення Золотоніського району на водних об’єктах.
22 Червня, 2023 р., 12:43
Золотоніським районним відділом ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ», після  нещодавно  проведеної  акції в селі Піщане, було організовано та проведено чергову акцію виїзного вакцинування населення в селах Деньги та Хвильово-Сорочин 21.06.2023 року.
31 Травня, 2023 р., 09:38
30.05.2023 року за ініціативи Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» відбувся круглий стіл фахівців профілактичної та лікувальної медицини з питань організації виїзної акції по щепленню населення в селі Піщане.
24 Травня, 2023 р., 11:06
Фахівцями Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» відбувся черговий виїзд в підтоплені населені пункти с. Дмитрівка та с. Матвіївка Новодмитрівської територіальної громади.   Староста сіл Данчишен А.Ф. доповів про поточну ситуацію. Комісійно було проведено огляд підтоплених домоволодінь, стану джерел водопостачання з відбором проб води. Також, проведено дезінфекцію в криниці в одному з домоволодінь, що було підтоплене. Проводилася санітарно-просвітницька робота з населенням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь