Вітання

03 Жовтня, 2022 р., 14:36
Щорічно в перший понеділок жовтня відзначають Міжнародний день лікаря, який вважається днем ??солідарності й активних дій лікарів всього світу. Адже головна мета доктора будь-якої національності – поліпшення та збереження здоров’я пацієнтів.
30 Вересня, 2022 р., 11:00
Сьогодні, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми відзначаємо День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.
29 Вересня, 2022 р., 11:59
Цьогоріч виповнюються 81-ші роковини від початку масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру 29–30 вересня 1941 року.
23 Вересня, 2022 р., 11:09
Шановні жителі Золотоноші! 
18 Вересня, 2022 р., 09:49
Шановні працівники лісу!
01 Вересня, 2022 р., 15:01
Учні та учениці, студенти та їх батьки, а також наші любі вчителі і викладачі! Новий навчальний рік 2022-2023 розпочинається у неспокійний час, коли в нашій країні триває війна. Не опускайте руки, будьте сильними як ніколи! Попереду нас всіх чекають чудові події, перемога і щасливе майбутнє. Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров'я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди поруч буде підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. З новим навчальним роком! Миру нам! Перемоги! З повагою, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА.
24 Серпня, 2022 р., 15:36
Тридцять перший рік української незалежності став і залишиться особливим у нашій історії - роком слави, болю від втрат і гордості за Україну та її людей. Вперше ми зустрічаємо свято під виття сирен та звуки вибухів, без гучних заходів, парадів, концертів... Свято цього року збігається і з трагічною датою: пів року тому, 24 лютого, расєя розпочала повномасштабне вторгнення на нашу землю.
04 Липня, 2022 р., 12:01
Сьогодні, в день професійного свята, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова привітала правоохоронців Золотоніщини з Днем Національної поліції України. На адресу поліцейських звучали найкращі слова подяки за нелегку працю та побажання миру і найскорішої Перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь