Вітання

01 Грудня, 2022 р., 11:24
Захист законності, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю, нагляд за діяльністю органів влади – це ті функції, у забезпеченні яких одна з основних ролей належить прокуратурі.
17 Листопада, 2022 р., 10:35
Студентські роки – це не лише цікавий і насичений період, а й важливий старт для подальшого професійного зростання. Безперечно, для досягнення нових вершин доведеться не лише багато працювати та опановувати щось нове, а й долати труднощі та поразки, виправляючи помилки, без яких не буває успіху.
16 Листопада, 2022 р., 14:59
Бійці інформаційного фронту відзначають професійне свято — День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Через виклики сучасного світу — робота медійників вийшла на новий, передовий фланг. Мільйони людей по всьому світу сьогодні слухають радіо, дивляться телевізор і користуються зв’язком. Ви працюєте без вихідних та свят, допомагаєте людям бути в курсі останніх найважливіших новин України та світу.
03 Жовтня, 2022 р., 14:36
Щорічно в перший понеділок жовтня відзначають Міжнародний день лікаря, який вважається днем ??солідарності й активних дій лікарів всього світу. Адже головна мета доктора будь-якої національності – поліпшення та збереження здоров’я пацієнтів.
30 Вересня, 2022 р., 11:00
Сьогодні, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми відзначаємо День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.
29 Вересня, 2022 р., 11:59
Цьогоріч виповнюються 81-ші роковини від початку масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру 29–30 вересня 1941 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь