Оголошення

30 Грудня, 2021 р., 10:20
Шановні жителі Золотоніського району, які є отримувачами різних видів допомог! Повідомляю, що 28.12.2021 року надійшли кошти на виплату частини допомог за січень 2022 року. Жителі колишніх Драбівського та Чорнобаївського районів отримають виплати таких допомог: при народженні дитини, державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю. Жителі Золотоніського району, що є клієнтами АТ "Ощадбанк", отримають виплати таких допомог: при народженні дитини, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права на пенсію, а також жителі Золотоніського району, які є клієнтами КБ           "Приватбанк" - виплату державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю. 29.12.2021 кошти надійшли до банків. Виплата інших видів допомог за січень буде здійснена у січні 2022 року.
28 Грудня, 2021 р., 08:47
Відділ з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Золотоніської райдержадміністрації попереджає: на території Золотоніського району очікується погіршення погодних умов!
23 Грудня, 2021 р., 09:31
Відділ цивільного захисту населення та оборонної роботи Золотоніської районної державної адміністрації повідомляє, що рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  з 00 год. 00 хв. 23.12.2021 року на території Золотоніського району скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
22 Грудня, 2021 р., 11:15
Відділ з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Золотоніської районної державної адміністрації повідомляє: протягом найближчого тижня на території Черкаської області, а також Золотоніського району, на дорогах очікується ожеледиця, місцями слабка ожеледь та туман при видимості 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).
22 Грудня, 2021 р., 10:43
З метою організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження, обмороження та загибелі людей, надання допомоги у період значного зниження температури, рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічно безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.12.2021 затверджено перелік стаціонарних пунктів обігріву Золотоніського району у зимовий період 2021 – 2022 рр.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь