Оголошення

11 Листопада, 2022 р., 10:05
В зв’язку з пошкодженням в мережах «Золотоніського ВСП» споживачі, що проживають на даних вулицях: вул. Баха, пров. Баумана,вул. Лікарняна,вул. Зоряна,вул. Степана Разіна,пров. 2-й Лікарняний,пров. 2-й Новий,вул. Нова,пров. 1-й Новий,пров. Новий,вул. Струнківська,вул. Струнківська Набережна,пров. Чкалова,вул. Невського,вул. Франка,бульвар Баха,вул. Лесі Українки,вул. Паркова,вул. Коцюбинського,вул. Миру,вул. Чурути,вул. Симоненка,  вул. Польовий проїзд,вул. Катерини Полатайло,вул. Менделєєва, будуть змінені години відключень з І черги на ІІІ чергу ГПВ.
27 Жовтня, 2022 р., 10:22
В Україні запрацював портал «Поряд» для розміщення запитів на допомогу та їхнього швидкого пошуку тими, хто має можливість її надати.
29 Вересня, 2022 р., 15:10
Задля активізації економічної діяльності підприємств, допомоги бізнесу під час війни та залучення до держави інвестицій командою Фонду державного майна оновлено інвестменю.
29 Вересня, 2022 р., 14:59
Наразі в Україні діє спрощений доступ громадян до первинної медичної допомоги. Внутрішні переселенці можуть бути прийняті у будь-якому медзакладі, якщо він здатен забезпечити необхідне лікування. Також ВПО мають право на безкоштовні ліки при перебуванні у стаціонарі або в межах програми «Доступні ліки».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь