Новини

18 Лютого, 2022 р., 16:27
Сьогодні вдруге обговорювали спільний алгоритм дій для збереження футболу на Золотоніщині. Очільники району Ірина Тернова та Борис Євмина провели підсумкову нараду за участі представників районної Федерації футболу та керівників територіальних громад.
18 Лютого, 2022 р., 15:58
18 лютого  під головуванням Бориса Євмини відбулася позачергова сесія депутатів районної ради VІІІ скликання, в якій прийняла участь голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова. 
18 Лютого, 2022 р., 12:34
20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Сьогодні в Меморіальному парку Золотоноші відбувся мітинг, приурочений пам’яті Героїв та воїнів-земляків, які загинули в зоні АТО/ООС. Віддати шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та національних інтересів нашої держави, прийшли керівники міста та району, помічники народного депутата України, батьки загиблих учасників війни на Сході та небайдужа громадськість міста. Присутні поклали квіти до пам’ятників Героям Небесної Сотні та воїнам АТО і хвилиною мовчання віддали данину пам’яті подвигам героїв сучасності.
18 Лютого, 2022 р., 12:29
Під час урочистостей з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО/ООС, голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова поспілкувалася з матерями, чиї сини залишились навіки молодими і в строю. Жінки звернулися до Ірини Володимирівни з проханням організувати зустріч з очільниками громад району та активізувати співпрацю з матерями героїв. Любов Шеремет зачитала вірш, де вилився увесь смуток, біль і туга за дітьми, яких вони втратили на війні:
15 Лютого, 2022 р., 15:30
15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь