Новини

06 Лютого, 2024 р., 15:21
З 5 лютого українці, які хочуть отримати гранти для започаткування чи розвитку переробного бізнесу, можуть подавати заявки на першу цього року хвилю. Про це повідомила заступниця Міністра економіки України Надія Бігун. 
06 Лютого, 2024 р., 15:19
Відбулося засідання групи контролю Золотоніської РВА за участі директорів комунально-некомерційних підприємств багатопрофільних лікарень та центрів первинної медико-санітарної допомоги територіальних громад Золотоніського району, в ході якого обговорили важливі питання щодо роботи військово-лікарських комісій.
05 Лютого, 2024 р., 14:57
Діти — одна з найвразливіших до впливу війни категорій. Тож розповідаємо, де можна отримати безоплатні послуги з охорони ментального здоровʼя неповнолітніх українців.
05 Лютого, 2024 р., 10:34
Щотижнева апаратна нарада у Золотоніській районній військовій адміністрації.
04 Лютого, 2024 р., 15:01
4 лютого увага всього світу прикута до Дня боротьби проти раку. Онкологічні захворювання сьогодні є однією з найбільш актуальних і невирішених медичних проблем людства. За останніми прогнозами ВООЗ, якщо темпи захворюваності зростатимуть і надалі, то до 2030 року кількість людей, що вперше захворіли на рак, зросте на 77% і сягне 35 млн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь