Новини

30 Січня, 2024 р., 15:00
Для соціальних працівників та відповідальних осіб з питань соціального захисту населення громад Золотоніського району відбулися навчання щодо забезпечення соціального захисту та надання на належному рівні послуг військовослужбовцям та членам їхніх сімей.
30 Січня, 2024 р., 10:48
У грудні Мінцифра разом з партнерами презентувала Глобальну інноваційну візію України. Вона окреслює ключові напрями розвитку країни у внутрішньо- та зовнішньополітичному контекстах. Документ винесли на громадське обговорення до 15 січня 2024 року включно. Урядова команда опрацювала всі звернення та підготувала звіт за їх результатами. Цей документ — важливий фактор трансформації України як під час війни, так і для післявоєнного відновлення. Описана стратегія розвитку інноваційної діяльності України допоможе зробити економічний стрибок і створити зручні умови для розвитку бізнесу, освіти та науки. Завдяки громадським обговоренням Уряду вдалося врахувати рекомендації щодо інноваційних напрямів держави, формування екосистеми, а також основних індикаторів моніторингу стратегії.
30 Січня, 2024 р., 09:49
На початку повномасштабного вторгнення було введено мораторій на відключення за несплату рахунків за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електричну енергію.
29 Січня, 2024 р., 14:55
Уряд прийняв постанову, яка розширює можливості призначення допомогти малозабезпеченим, щоб ті родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше нею користуватися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь