Головне управління ДПС в Черкаській області інформує

18 Серпня, 2023 р., 15:41
Державна податкова служба України повідомляє про оновлення версії програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS.
18 Серпня, 2023 р., 15:38
Ліцензія на право оптової чи роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах видається, зокрема, за поданою нарочно, поштою або в електронному вигляді заявою суб’єкта господарювання (зокрема іноземного суб’єкта господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво), до якої додається документ, що підтверджує внесення річної плати за ліцензію (крім ліцензії на оптову торгівлю пальним за наявності місць оптової торгівлі пальним, роздрібну торгівлю пальним, зберігання пального з метою подальшої його реалізації іншим споживачам) – відповідно до статті 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального».
17 Серпня, 2023 р., 14:46
У Черкаському регіоні впродовж семи місяців цього року 2650 суб’єктів господарювання, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС в Черкаській області, зареєстрували 3407 реєстраторів розрахункових операцій (із них 2308 – програмних РРО). Як зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко, загалом в області 15 144 класичних та програмних реєстраторів розрахункових операцій зареєстрували 10 652 суб’єкти господарювання. Поміж них програмним рішенням скористались більше 6 тисяч платників, зареєструвавши понад 7,8 тисяч ПРРО.
17 Серпня, 2023 р., 14:45
Корисна інформація: керівництво користувача безкоштовного ПРРО (WEB, Android, iOS, Windows) доступне на сайті ДПС України за лінком https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/kerivnitstvo-koristuvacha 
17 Серпня, 2023 р., 14:41
Головне управління ДПС у Черкаській області області запрошує Вас на  онлайн-зустріч щодо новацій Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX в частині  застосування РРО/ПРРО та відновлення відповідальності підприємців за порушення вимог законодавства при здійсненні розрахункових операцій.
28 Липня, 2023 р., 13:36
Інформування платників про зміни в законодавстві

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь