Новини

05 Червня, 2023 р., 10:24
“Усі вісім бригад – плюс формується дев’ята добровольча бригада “Хартія” – під час наступальних дій будуть у підпорядкуванні Сил оборони. Всі вони повністю сформовані і готові за вказівкою Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського і Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного разом з силами оборони взяти участь в бойових діях”, – заявив в інтерв’ю BBC Україна Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.
05 Червня, 2023 р., 10:10
Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування що в умовах війни маємо розуміти, що безпека дітей — це найбільший пріорітет.
04 Червня, 2023 р., 10:05
На стадіоні «Колос» під час фіналу футбольного Кубку «Героїв ЗСУ» позмагалися команди "Славутич" смт. Драбів - "Ураган" с. Кривоносівка.
02 Червня, 2023 р., 10:17
"Ми завжди підтримували і надалі будемо підтримувати родини, чиї близькі віддали свої життя за незалежність українських територій. Ніхто не залишиться без допомоги", - про це говорили під час зустрічі в Гельмязівській громаді. Також обговорювали соціальне, пенсійне та медичне забезпечення сімей військових.
02 Червня, 2023 р., 10:14
Відучора триває перевірка стану та доступності укриттів у всіх населених пунктах району!
02 Червня, 2023 р., 09:13
Уже вдруге Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали повноцінне безпечне дитинство.
01 Червня, 2023 р., 10:38
Кабінет Міністрів України затвердив порядок подачі документів за державною грошовою допомогою на здійснення поточних ремонтів. Для її отримання відтепер можна не тільки використовувати Портал Дія, але й звертатися до Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), до органів соціального захисту та нотаріусів. Паперова форма надання документів буде діяти паралельно із подачею заяв на Порталі Дія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь