Новини

19 Жовтня, 2022 р., 09:59
Уряд затвердив постанову, яка передбачає запуск програми «Відновлення» в межах роботи Фонду енергоефективності. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
19 Жовтня, 2022 р., 09:58
Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі, чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик став амбасадором фандрейзингової платформи United24. Він зосередиться на підтримці напряму «Відбудова України». Про це було оголошено під час онлайн-спілкування спортсмена з Президентом України Володимиром Зеленським.
19 Жовтня, 2022 р., 09:52
За 9 місяців Держенергонаглядом розглянуто 1 554 звернення споживачів електричної енергії
18 Жовтня, 2022 р., 17:04
18 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і у воєнний стан. Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимось добіркою держпослуг у відповідній сфері на Гіді.
18 Жовтня, 2022 р., 16:35
Міністерство розвитку громад та територій України продовжує комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян активно індивідуально готуватися до опалювального сезону.
18 Жовтня, 2022 р., 16:34
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у стратегічній сесії «Реформа шкільного харчування: перші кроки в умовах дії воєнного стану». Вона була присвячена необхідності забезпечення якісного та повноцінного харчування в закладах освіти, які в умовах російського вторгнення працюють очно.
18 Жовтня, 2022 р., 11:09
Лісгоспи вже приймають онлайн замовлення від українців. У декілька кліків кожен може придбати собі чи своїм рідним дрова на зиму та ще й з доставкою додому.
18 Жовтня, 2022 р., 11:01
Уряд продовжить реалізацію програм для підтримки бізнесу, зокрема виплати за наймання переселенців і надання безповоротних грантів єРобота. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 14 жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь