Гранти від Проєкту USAID “Врожай”

Дата: 16.10.2024 14:42
Кількість переглядів: 15

Фото без описуПрограма USAID «Врожай», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується «Кімонікс Інтернешнл», спрямована на пошук концепцій для використання знань на міжнародних та внутрішніх аграрних ринках для спільної розробки заходів з метою зміцнення потенціалу фермерів для збуту своєї продукції, вирішення логістичних проблем у сфері продажів, а також орієнтування на ключові ринки, що становлять інтерес для партнерів з приватного сектору

Гранти в рамках цього APS будуть надаватися та впроваджуватися відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, що регулюють гранти за контрактами, а також внутрішньої політики управління грантами програми «Врожай».

Програма USAID «Врожай» оголошує конкурс на подання концептуальних заявок для реалізації наступних заходів:

  1. Зміцнити потенціал фермерів для визначення та виходу на різноманітні ринки.
  2. Оптимізувати логістичні шляхи та витрати, що дозволить фермерам вийти на ці ринки.
  3. Побудувати та розвинути нові ринкові зв’язки та ділові відносини, які генерують продажі для виробників та стимулюють прибуткове фермерське виробництво

Гранти надаватимуться офіційно зареєстрованим в Україні 1) комерційним компаніям або організаціям; 2) фермерським кооперативам та групам виробників; 3) неурядовим організаціям (НУО) або 4) ВНЗ, науково-дослідним інститутам та іншим навчальним закладам відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, що регулюють надання грантів за контрактами, і внутрішньої політики управління грантами Програми «Врожай».

Географія охоплення

Програма «Врожай» підтримуватиме сільськогосподарський сектор в усіх регіонах України, окрім тимчасово окупованих територій. Пріоритет надаватиметься запропонованим заходам, спрямованим на вирішення нагальних проблем у східних та південних областях.

Концептуальні документи (включаючи бюджет та супровідну документацію) слід подавати в електронному вигляді на адресу ukraineharvestSIF@harvestukraine.com, а в темі листа має бути написано так: «APS-2024-002_[назва організації]_Concept Paper».

Програма «Врожай» прийматиме концептуальні документи на постійній основі до 22 вересня 2025 року або до тих пір, поки кошти будуть доступні. Пропозиції, одержані після зазначеного терміну, та пропозиції, що не задовольняють встановлені вимоги, не розглядатимуться.

Команда Програми «Врожай» провела віртуальну інформаційну сесію для обговорення процесу подання концептуальних записок та інших документів 8 жовтня 2024 року о 12:00 за Київським часом. Відеозапис допоможе заявникам зрозуміти вимоги щодо розробки концептуальної записки.

Відео можна переглянути за цим посиланням. Програма «Врожай» також зібрала усі отримані на сьогоднішній день запитання та завантажила їх за цим посиланням, яке доступне для всіх зацікавлених заявників. Тим часом Програма «Врожай» продовжуватиме збирати запитання через ukraineharvestSIF@harvestukraine.com  адресу електронної пошти, і всі запитання та відповіді будуть розіслані потенційним заявникам 11 числа кожного місяця.

Відеозапис та серії запитань і відповідей, що періодично оновлюються, також дозволять усім відповідним та зацікавленим заявникам поставити запитання про APS 002 та отримати вказівки щодо заповнення форми концептуального записки та інших документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь