Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

Дата: 16.09.2024 14:25
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЗ 18 по 20 вересня 2024 року у м. Києві відбудеться важлива подія зернопереробної галузі – конференція Зерно і переробка: розвиток попри війну 2.0.

 

В перший день заходу, 18 вересня, за підтримки Програми USAID АГРО, відбудеться круглий стіл та панельна дискусія:

  • «Перспективи виходу українського борошна, круп, макаронних та хлібних виробів на ринки Західних Балкан», а межах спільного проєкту «Покращення доступу продукції зернопереробного комплексу України до експортних ринків», який реалізує Спілка Борошномели України/Millers of Ukraine.
  • «Діалог сільгоспвиробників та зернопереробників відносно формування та розширення сировинної бази: формалізація відносин, контрактне вирощування, допомога у вирощуванні спеціальних сортів пшениці та круп’яних культур».

Загалом, протягом 3-х днів конференції учасники обговорять ринок зерна та продуктів його переробки, світові тренди зернопереробки, борошняної бакалії, а також енергоефективності та енергонезалежності українського агробізнесу. В межах заходу відбудеться виставка обладнання, технологій для обробки і переробки зерна та діалог сільгоспвиробників і зернопереробників відносно розширення сировинної бази.

 

Детально про конференцію, програму заходу та спікерів можна переглянути за посиланням: https://zernoipererobka.com.ua/program/

 

Якщо вам важлива та цікава тема зерна, переробки, долучайтеся до конференції і приєднуйтеся до підтриманих Програмою USAID АГРО круглих столів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь