Від мрії до втілення бізнес-плану

Дата: 03.07.2024 09:09
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНайактуальнішим питання сьогодення є повернення захисників до цивільного життя після фронту.

 

За результатами дослідження Українського ветеранського фонду, близько 64% ветеранів та чинних військовослужбовців хотіли б започаткувати власний бізнес. Один із шляхів - підтримки ветеранів на шляху їхньої реінтеграції та долучення до бізнесової галузі стала грантова програма «Власна справа» за підтримки Державної служби зайнятості

 

Олена Рафальська - дружина військовослужбовця Олександра, який з початку повномасштабного вторгнення став на захист України до лав ЗСУ. Після звільнення з військової служби, в чоловіка виникла ідея створити виробництво паперових стаканів.

 

Була їдея, бажання та впевненість в своїх силах, але подружжю бракувало коштів для запуску виробництва. На сайті Державної служби зайнятості пані Олена дізналася про грантову програму для ветеранів та членів їх сімей і вже наступного ж дня звернулася до Золотоніської філії Черкаського обласного центру зайнятості за консультацією.

Фото без опису

 

Фахівці допомогли зорієнтуватися в умовах отримання фінансування та підготувати необхідний пакет документів. Так мрія стала реальністю.

 

Але співпраця з службою зайнятості не закінчилася. Подружжя звернулося за допомогою у підборі персоналу.  Після стажування було працевлаштовано 2 безробітних.  Оскільки один з працівників має групу інвалідності, сім’ї підприємців  було запропоновано отримати компенсацію за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю.

 

Підтримка малого та середнього бізнесу – пріоритет держави та інвестиція у розвиток підприємництва, створення нових робочих місць.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь