Чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі

Дата: 26.06.2024 15:48
Кількість переглядів: 19

Фото без описуНа сьогоднішньому засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» у Золотоніському районі вчергове розглянули питання щодо капітального ремонту частини приміщення 1-го та 2-го поверху будівлі дитячої лікарні під відділення реабілітації з палатами для апалічних пацієнтів в КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» на суму 20 464 740,00 грн.

Представник КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Максим Павлик проінформував, що в проведенні відкритих торгів взяли участь три компанії, переможцем визнано товариство з обмеженою відповідальністю «НІКОПОЛЬСЬКА-СТК», з яким прийнято рішення про намір укласти договір на суму 18,6 млн грн.Фото без опису

Ремонтні роботи планують виконати в шестимісячний термін із залученням коштів підприємств та громад Золотоніського району, так як відкриття реабілітаційного відділення – це дуже важливий та необхідний елемент у забезпеченні підтримки та допомоги захисникам і важкохворим пацієнтам після інсультів.

Прозорість і підзвітність – це необхідність сьогодення. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь