Засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Дата: 09.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 68

Фото без описуВідбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі, на якому розглянули закупівлю мультимедійного обладнання на суму 1,1 млн грн. для навчальних кабінетів закладів освіти, що здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти в першому (адаптаційному) циклі середньої освіти (5-6 класи) за очною, поєднанням очної та дистанційної форм здобуття освіти, яку проводив відділ освіти Іркліївської сільської ради.

Встановлено, що в 2024 року державою надана субвенція на закупівлю мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів закладів загальної середньої освіти в сумі 801 273,00 грн. а на умовах співфінансування з місцевого бюджету були виділені кошти в сумі 345 927,00 грн. Заплановано придбання комплектів мультимедійного обладнання Тип 1 (інтерактивний комплекс) в кількості 24 шт. по усіх закладах загальної середньої освіти Іркліївської громади; порушень у проведенні даної процедури членами робочої групи не встановлено. 

Також розглянули закупівлю  вугілля кам’яного ДГ (25-100) на суму 5,06 млн грн., яку також проводив відділ освіти Іркліївської сільської ради. З’ясували, що для забезпечення готовності навчальних закладів Іркліївської сільської ради до опалювального сезону на 2024-2025 рік заплановано 440 тонн вугілля для освітніх закладів громади. Після оголошення тендеру учасниками торгів були подані скарги до Антимонопольного комітету України і процедура на даний час призупинена. Результати аукціону відстежуємо на платформі PROZORRO.

Працюємо далі задля нашої спільної перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь