Щотижневе засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 01.05.2024 17:08
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

На щотижневому засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі розглянули закупівлі управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради, предметом яких є послуги з благоустрою на території Золотоніської міської територіальної громади (прибирання місць загального користування (навколо контейнерних майданчиків) та ліквідація стихійних сміттєзвалищ), утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям на суму 413,3 тис. грн, а також надання послуг з комплексного прибирання та утримання об’єктів благоустрою (прибирання та підмітання вулиць) на суму 833,9 тис. грн.

Як пояснив начальник УЖКГ Артем Харін, в перелік надання таких послуг входить прибирання сміття на тротуарах та зеленій зоні, в місцях відстою автотранспорту, на автобусних зупинках, вздовж бордюрів, підмітання територій, вивантаження сміття, перевезення ґрунту тощо.

Заступник міського голови Олександр Флоренко зауважив, що на прибирання та благоустрій громади закладені мінімальні видатки, аби утримувати її в належному стані. Всі кошти перерозподілені так, аби спрямувати найбільшу частину на підтримку Збройних Сил України (цьогоріч це майже 70% вільних залишків в бюджеті Золотоніської громади).

Продовжуємо працювати задля нашої спільної перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь