Чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі

Дата: 10.04.2024 15:09
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЦього разу обговорили закупівлю мультимедійного обладнання на суму 667730 грн. для навчальних кабінетів закладів освіти, які здійснюють освітній процес за Державним стандартом базової середньої освіти в першому (адаптаційному) циклі середньої освіти (5-6 класи) за очною, поєднанням очної та дистанційної форм здобуття освіти, яку проводив відділ освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради.

Членами робочої групи з’ясовано, що з державного бюджету в лютому 2024 року було виділено кошти в сумі 600955 грн., а на умовах співфінансування з місцевого бюджету були виділені кошти в сумі 66775 грн. (10%). 9 квітня 2024 року переможцем тендеру стала ФОП "КИРИЛЬЧЕНКО ОЛЕСЯ АНАТОЛІЇВНА" в сумі 667000,00 грн., тобто порушень законодавства при проведенні тендерної процедури освітянами Шрамківської громади не виявлено.

Не оминули увагою закупівлю на нове будівництво захисної споруди цивільного захисту (ПРУ) на території СШІТ №2, яку проводить відділ освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради. Враховуючи, що термін процедури продовжено до 11 квітня, присутні прийняли рішення розглянути дану закупівлю на наступному засіданні.

Продовжуємо вивчати оголошені та проведені тендерні закупівлі, в тому числі укладені прямі договори без використання електронної системи «Prozorro».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь