Чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі

Дата: 24.04.2024 16:31
Кількість переглядів: 43

Фото без описуВідбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Золотоніському районі. Цього разу розглянули закупівлю «Надання послуг з розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Шрамківка Шрамківської сільської ради» вартістю 1,4 млн грн.

Головний бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту Шрамківської сільської ради Людмила Суддя детально роз’яснила присутнім необхідність проведення даної процедури: приміщення шкільної їдальні знаходиться в незадовільному стані та не відповідає сучасним стандартам: будівля глиняна, 1940 року будівництва, знаходиться окремо від школи на відстані 250 м, на протилежній стороні вулиці і учням, щоб потрапити до їдальні, потрібно перетинати проїжджу частину, що є небезпечним для життя дітей.

Також в опорному закладі відсутнє приміщення спортзалу (актовий зал школи переобладнали під спортзал). Тому з метою створення відповідних умов для навчання дітей на сесії сільської ради були виділені кошти для розробки проектно-кошторисної документації, а в подальшому освітяни сподіваються на залучення до даного проєкту інвесторів та співфінансування держави.

Продовжуємо спостерігати за станом проведення закупівель в районі. Вивчаємо питання дотримання замовниками законодавства, доцільності та обґрунтованості витрачання бюджетних коштів. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь