Візит до інноваційної школи Золотоніщини, Золотоніської гімназії ім. С.Д. Скляренка

Дата: 05.04.2024 12:49
Кількість переглядів: 31

Фото без опису🏫🌟 Днями очільниця Золотоніської РВА Ірина Тернова мала нагоду відвідати Інноваційну школу Золотоніщини, Золотоніську гімназію ім. С.Д. Скляренка, що є учасником Всеукраїнського експерименту НУШ.

🏫📚 Історія розвитку цього навчального закладу - це справжній етап реформування від чоловічої гімназії до сучасного освітнього закладу. З 1994 року школа постійно змінювалась та вдосконалювалась, відтак стала показником новітніх тенденцій у навчальній системі.

🎨📚 Екскурсія по школі дозволила пізнати її унікальний дух та атмосферу. Комфортне та безпечне освітнє середовище, яскраві класи з ігровими локаціями та осередки відпочинку- це тільки маленька частина вражень.

💻📐 Особливу увагу заслуговує матеріально-технічне забезпечення класів, які працюють за новітніми проєктами та програмами, такими як "Освіта. Діти. Майбутнє", "Інтелект України", "НУШ". Етнолокації з великою кількістю картинних експонатів дають змогу експериментувати та впроваджувати інтегровані уроки.

Фото без опису

🌍🗣 Крім того, школа активно впроваджує вивчення іноземних мов, зокрема французької та німецької, а також має пілотні експериментальні класи НУШ з інтерактивним обладнанням та мультимедійними ресурсами.

🎨🏫 Поліфункціональні кабінети, шаховий клуб, гончарна майстерня, кабінети медсестри та інші ініціативи свідчать про те, що школа створює всебічні умови для розвитку та самовдосконалення своїх учнів.

📚🌟 Це справжня подорож у світ сучасної освіти, де кожен день наповнений відкриттями та навчальними досягненнями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь