Відбулося позачергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Дата: 26.03.2024 11:09
Кількість переглядів: 51

Фото без описуПід головуванням начальника Золотоніської РВА Ірини ТЕРНОВОЇ відбулося позачергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». Приводом для зібрання стали публікації в ЗМІ та соцмережах щодо можливих порушень у сфері закупівель в Чорнобаївській та Золотоніській громадах.

Члени робочої групи заслухали інформацію директора Чорнобаївського КП «ВУЖКГ» Руслана Чуба та ознайомилися з документацією щодо будівництва громадського туалету по вул. Центральна в селищі Чорнобай. Встановлено, що передача земельної ділянки під будівництво вбиральні та кошторис витрат були затверджені на сесіях селищної ради, споруда площею 13.3 м2 має сучасне обладнання, опалюється та є кімната для людей з обмеженими можливостями. Вартість даного проєкту склала 393 609,00 грн. і ця сума є навіть нижчою за середню вартість подібної модульної вбиральні в Україні.

Другим питанням розглядали порушення, виявлені під час аудиторської перевірки відділу освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області. Заслухали начальника відділу освіти Ольгу Строкань, яка повідомила, що під час виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Нове будівництво споруди цивільного захисту (ПРУ) на території Золотоніської ЗОШ № 3» вартістю 1 050 000,00 грн проєктант допустив помилку, не врахувавши нові державні будівельні норми В.2.2-5:2023 «Захисні споруди цивільного захисту», що набрали чинності з 01.11.2023. Під час перевірки до проєктно-кошторисної документації та експертного звіту внесено зміни щодо врахування систем оповіщення та мережі Інтернет. Порушення повністю усунуте шляхом передачі проєктом відділу освіти виготовленої проєктно-кошторисної документації та експертного звіту актом прийому передачі.

Ірина Тернова вкотре наголосила присутнім, що війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь