Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ: СТАРТУВАВ II ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧИХ ЕСЕ ТА МАЛЮНКІВ

Дата: 18.03.2024 14:10
Кількість переглядів: 114

Фото без описуПонад 500 дітей в Україні загинули від російської агресії, ще близько 1300 отримали поранення, кілька сотень зникли безвісти. Тисячі лишилися своїх домівок, втратили близьких, розлучилися з друзями. У кожної української дитини – свій біль від війни, своя історія дорослішання. Кожний може її розповісти.

Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя» – саме про ці історії. В коротких розповідях і зображеннях. Про війну та страхи, про надії та мрії, про право на життя. 

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.  

Малюнки та есе приймаються до 17 червня 2024 року. Підсумки Конкурсу підбиватимуться у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородженням переможців і призерів.

За додатковою інформацією можна звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефоном: 096-036-04-15 або електронною поштою: nnip@udu.edu.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь