Ірина Тернова відвідала будівництво цеху по переробці молока на СТОВ «Агрофірма «Маяк».

Дата: 12.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 37

У 2023 році господарство взялося за реалізацію амбітного плану – створення власного цеху для виробництва крафтових сирів та йогуртів.

Проєкт на сьогоднішній день знаходиться на завершальному етапі. Залишилися останні кроки – налаштування обладнання та навчання персоналу. Все це під чітким керівництвом Олексія Васильченка, який розповів про всі етапи будівництва, показав та пояснив основні аспекти проєкту.

Вражають величезні можливості та сміливі плани!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь