Ірина Тернова відвідала будівництво цеху по переробці молока на СТОВ «Агрофірма «Маяк».

Дата: 12.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 23

У 2023 році господарство взялося за реалізацію амбітного плану – створення власного цеху для виробництва крафтових сирів та йогуртів.

Проєкт на сьогоднішній день знаходиться на завершальному етапі. Залишилися останні кроки – налаштування обладнання та навчання персоналу. Все це під чітким керівництвом Олексія Васильченка, який розповів про всі етапи будівництва, показав та пояснив основні аспекти проєкту.

Вражають величезні можливості та сміливі плани!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь