Фізкультурно-оздоровчий комплекс у Піщанській громаді вражає своєю величчю та перспективами

Дата: 09.02.2024 08:43
Кількість переглядів: 71

Начальник Золотоніської РВА Ірина Тернова відвідала фізкультурно-оздоровчий комплекс у Піщанській громаді, який вже зараз вражає своєю величчю та перспективами.

Ідея створення осередку належить Герою України та засновнику СТОВ «Агрофірма «Маяк» Миколі Васильченку, який взявся за її реалізацію більше як 30 років тому, але повністю втілити задуми не вдалося. Та саме зараз зусиллями всієї родини втілюється мрія.

Не так багато пройшло часу відтоді, як своїми планами щодо відновлення ФОКу  поділився керівник Агрофірми "Маяк" Олексій Васильченко.

На сьогодні вже зроблено дуже великика кількість робіт. Здається, що впродовж короткого часу не можливо було б досягти значних результатів у відновленні спортивного об'єкту, але це не про родину Васильченків.

Спортивний комплекс є надзвичайно актуальним для громади зокрема: двадцятип'ятиметровий басейн, можливість проведення різноманітних спортивно-розважальних заходів. Доречі, заклад має альтернативне джерело опалення, що в умовах сьогодення є актуальним.

Також родина Васильченків постійно допомагає ЗСУ і на сьогодні вже передано понад 100 автомобілів для військових частин.

Ірина Володимирівна дякує нашим цілеспрямованим аграріям, які працюють не тільки для своєї справи, але й активно долучаються до розбудови громади, в якій мешкають.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь