ПРО ВІДКЛЮЧЕННЯ ЗА НЕСПЛАТУ ЗА СПОЖИТУ ЕЛЕКТРИЧНУ ЕНЕРГІЮ

Дата: 30.01.2024 09:49
Кількість переглядів: 96

Фото без описуНа початку повномасштабного вторгнення було введено мораторій на відключення за несплату рахунків за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електричну енергію.

❗️За інформацією ТОВ «Черкасиенергозбут» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 № 1405, Уряд зняв мораторій на припинення надання житлово-комунальних послуг. Зокрема можливе відключення електропостачання у разі несплати або сплати за електроенергію у неповному обсязі населенням, яке проживає в неокупованих територіях та територіях, на яких не ведуться активні бойові дії.

💬 «Шановні побутові споживачі, ми вас закликаємо розрахуватися з боргами за електроенергію, оскільки згідно з пунктом 7.5 Правил роздрібного ринку електричної енергії, ТОВ «Черкасиенергозбут» залишає за собою право ініціювати процедуру відключення електропостачання у разі наявності боргів. Наша мета - уникнути можливих негативних наслідків та забезпечити надійність енергопостачання», - прокоментувала очільниця Золотоніської РВА Ірина Тернова

💡Щоб уникнути відключення від електропостачання, рекомендуємо вам вирішити питання заборгованості шляхом сплати або укладання договору про реструктуризацію.

Дякуємо за розуміння та своєчасне врегулювання цього питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь