Власники пошкодженого житла витратили на ремонти за програмою єВідновлення понад 1 мільярд гривень

Дата: 25.01.2024 11:12
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

 

Власники пошкодженого житла витратили на ремонти за програмою єВідновлення понад 1 мільярд гривень.

На сьогодні з цих коштів переважна кількість була витрачена на придбання будівельних матеріалів та скла.

«Гроші за програмою державної грошової допомоги єВідновлення цільові і їх можна витратити лише на будівельні матеріали та послуги для ремонтів.Більше 2 тисяч підприємців будівельної галузі пропонують свої послуги, переважна кількість – це малий та середній бізнес. Для них це можливість стати «видимими» та забезпечити своїми послугами тих, хто цього зараз надзвичайно потребує.Важливо, що гроші на допомогу повертаються в українську економіку та посилюють її», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Вже 2307 представників бізнесу приєдналися до єВідновлення. З них 296 (13%) – юридичні особи, а 2011 (87%) – ФОПи. З повним переліком бізнесів можна ознайомитися за посиланням.

Для під’єднання до програми необхідно подати заяву через Дію, попередньо перевіривши чи бізнес відповідає умовам програми. Бізнес повинен мати відповідні МСС-коди. Подивитися повний перелік та подати заяву на участь можна на порталі Дія.

Загалом понад 69 тисяч українців подали заявки на отримання грошової допомоги для відновлення пошкоджених домівок, а понад 37 тисяч вже отримали її.

Послугу єВідновлення для бізнесу розроблено у співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації України за підтримки USAID / UK aid проекту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах» та Проекту підтримки Дія, що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції.

За інформацією Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства цифрової трансформації України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь