Апаратна нарада

Дата: 08.01.2024 15:04
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

На початку робочого тижня у Золотоніській РВА відбулася апаратна нарада.

Під час наради проаналізовано та визначено головні завдання на найближчий період.

Завідувач Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» Володимир КАРПЕНКО довів статистику щодо захворюваності на грип та скарлатину , наразі по Золотоніському районі епідеміологічна ситуація стабільна та контрольована.

На території мисливських угідь РГО «Золотоніське ТМР», ЗРГО МГ «Рубіж» та Драбівське РГО УТМР Золотоніського району розпочато сезон полювання на лисиць який буде проводитись в період з 6 січня по 25 лютого. Дні полювання - субота, неділя. За перші 2 дні полювання було добуто 24 лисиці доповів Микола СЕРЕДА начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Про завершення ліквідаційної процедури Драбівської та Чорнобаївської районних рад проінформував керуючий справами Золотоніської районної ради Сергій СТРИЖАК

Начальник управління соціального захисту населення Валентина СКИБА надала роз’яснення щодо державних соціальних допомог які виплачуються щомісячно. Крім того зазначила що фінансування здійснюється з 1 по 30 число після надходження коштів з державного бюджету, шляхом перерахування їх на особові рахунки отримувачів допомог, відкриті в установах уповноваженого банку.

Заборгованість з виплати допомог за поточний місяць виникає, якщо станом на останній день місяця кошти не були перераховані одержувачам допомог.Фото без опису

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь