З метою забезпечення комплектування особового складу військових підрозділів ЗСУ, в країні, й зокрема на Золотоніщині продовжується робота щодо мобілізації військовозобов’язаних.

Дата: 01.12.2023 09:02
Кількість переглядів: 28

Фото без описуПровела чергову робочу нараду з головами громад і начальниками відділів РТЦК та СП району. Відповідними нормативно-правовими актами визначено, що місцеві органи виконавчої влади у взаємодії з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, за участю органів місцевого самоврядування та із залученням підприємств, установ і організацій усіх форм власності, фізичних осіб – підприємців зобов’язані організувати та забезпечити своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу. Тож з присутніми детально проаналізували стан виконання мобілізаційних заходів та причини не їх виконання.

В свою чергу наголосила усім причетним з відповідальністю виконувати завдання щодо оповіщення військовозобов’язаних, сприяти їх прибуттю для проходження військово-лікарської комісії. Спільними зусиллями маємо дбати про зміцнення обороноздатності країни.

Учасників наради було поінформовано про формат взаємодії відділів РЦКТ та СП, районної військової адміністрації, голів міських, селищних, сільських рад в питанні виконання мобілізаційних завдань, зокрема, щодо порядку отримання, вручення повісток, подання відповідної звітності.Фото без опису

Обговорили з присутніми також питання роботи робочої групи при РВА "Прозорість та підзвітність", акцентувавши увагу на пріоритетних напрямах закупівель.

Нагадаю, робоча група – не правоохоронний орган, але може звернути увагу відповідних служб та ініціювати перевірку. А ще – може змусити замислитися, перед тим, як іти на компроміси із совістю ще й у час повномасштабного вторгнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь