У шести громадах області почали роботу поліцейські офіцери

Дата: 28.11.2023 11:09
Кількість переглядів: 46

Фото без описуЩе шість громад Черкащини отримали своїх поліцейських офіцерів. Повноправними представниками стали поліцейські офіцери у Кропивнянській, Корсунь-Шевченківській, Степанківській, Христинівській, Чорнобаївській та Шрамківській громадах. Про це інформують у ГУ Нацполіції у Черкаській області.

– Ми маємо гарний результат співпраці Головного управління Національної поліції в Черкаській області з територіальними громадами у проєкті «Поліцейський офіцер громади», – зазначив начальник ГУНП в Черкаській області Вячеслав Гурін. – Наразі у 30 громадах Черкащини вже несуть службу 45 поліцейських офіцерів і, ми пишаємось, що рівень довіри до цих правоохоронців є дуже високим. Проєкт й надалі буде реалізовуватись. Наша мета – щоби в кожній громаді запрацював такий поліцейський офіцер.

Поліцейські офіцери не тільки працюватимуть на ввірених територіях, але й житимуть там. Поліціянтів укомплектували всім необхідним: раціями, спецсигналами, планшетами та речами, які необхідні для служби у сільській місцевості.

Окрім того, кожен поліцейський отримав службову помпову рушницю, яка є зброєю несмертельної дії, але покликана зупинити правопорушника. Це стало можливим завдяки співпраці обласної поліції з головами тергромад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь