Нарада з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур Золотоніського району

Дата: 14.09.2023 12:35
Кількість переглядів: 90

Днями начальник Золотоніської РВА Ірина Тернова провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур Золотоніського району, під час якої очільники відомств доповіли про оперативну ситуацію в районі.

За інформацією Золотоніського районного управління поліції, за звітний період надзвичайних ситуацій на території Золотоніщини не зареєстровано.

В свою чергу, занепокоєні кількістю надзвичайних подій рятувальники. Впродовж минулого тижня фахівці служби досить часто виїжджали на гасіння пожеж. Майже всі з них викликані підпалами сміття, сухостоїв та стерні. Враховуючи таку ситуацію, є необхідність проведення профілактичних і роз’яснювальних заходів фахівцями ДСНС з населенням.

Фото без опису

Крім того, актуальним на сьогоднішній день залишається питання виконання вимог законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію. Тому, окрема увагу на нараді була приділена питанню щодо проведення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП. Продовжуємо цю роботу спільно з керівниками громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь