10 тисяч родин отримають фінансову допомогу на ремонт пошкодженого майна за програмою єВідновлення

Дата: 25.08.2023 15:25
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

За програмою єВідновлення 10 тисяч українських родин отримають фінансову допомогу на відбудову житла, пошкодженого через бойові дії. Загальна сума виплат — понад 836 млн гривень, які можна витрати на будівельні матеріали чи ремонтні послуги.

Нагадаємо: з травня власники домівок, які були пошкоджені через російську агресію, можуть подати заяву в Дії та отримати до 200 тисяч гривень на ремонт квартири чи будинку. Суму виплат визначає комісія місцевого самоврядування, а кошти можна витрати на будівельні матеріали чи послуги в магазинах або в компаніях-партнерах програми єВідновлення.

Окрім цього, з 1 серпня розпочався другий етап програми, за яким компенсацію можуть отримати власники зруйнованого майна.

Загалом українці вже подали 38 тисяч заяв у Дії на отримання фінансової допомоги на ремонт пошкодженого житла. А також 2159 заяв про компенсацію за зруйноване житло.

Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проекту USAID / UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах у держуправлінні та послугах і Світового банку.

За інформацією Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства цифрової трансформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь