Якість річкової води в місцях відпочинку на воді Золотоніщини.

Дата: 26.06.2023 12:48
Кількість переглядів: 1503

Золотоніським районним відділом Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ минулого тижня, у зв’язку з аварією на Каховській ГЕС, численними запитами населення та дорученням Золотоніської районної військової адміністрації, було проведено відбір та дослідження води річкової в найпопулярніших місцях масового відпочинку населення Золотоніського району на водних об’єктах.

Фото без описуВідбір води водойм проводився для дослідження на санітарно-хімічні та  мікробіологічні показники, зокрема  патогенну мікрофлору в т.ч. сальмонелу , на кишкову паличку, холерний вібріон, на наявність яєць гельмінтів.

Були обстежені місця купання в селах Коробівка, Кедина Гора, урочище Хрести, Благодатне.

Повідомляємо, що станом на сьогодні вода річкова безпечна за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками в селах Коробівка (район пристані) та Кедина Гора (центр села).

Фото без описуПеревищення за мікробіологічними показниками виявлено в урочищі Хрести (с.Кедина Гора) та Благодатне (район дамби). З метою недопущення виникнення спалахів інфекційних захворювань, Центр контролю та профілактики хвороб купатися в даних місцях не рекомендує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь