13 діб незламні українці відновлюють своє життя, – Ігор Клименко

Дата: 19.06.2023 11:55
Кількість переглядів: 62

Фото без описуБез вихідних та перепочинку 13 діб незламні українці відновлюють своє життя після підриву росіянами Каховської ГЕС. Так Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму офіційному Telegram-каналі прокоментував проведення заходів з ліквідації наслідків підтоплення та зазначив, що наразі є важливі успіхи.

Зокрема, на Новоронцовщині частково вдалося відновити централізоване водопостачання. Він наголосив, що безстрашні комунальники щодня працюють над тим, щоб повернути людям воду.

«Там, де досі відсутнє водопостачання (а це понад 167 тисяч абонентів лише на Дніпропетровщині), організований довіз питної та технічної води. Всього підвезено мешканцям Дніпропетровської області понад 11 тисяч тонн води», – розповів Глава МВС.

Ігор Клименко зазначив, що наразі підтопленими залишаються 876 будинків. Всього евакуйовано з небезпечних зон 3614 людей, з яких 474 дитини та 80 маломобільних осіб.

На жаль, загинуло 17 осіб. З них 13 – внаслідок утоплення, ще 4 отримали несумісні з життям вогнепальні поранення під час евакуації. Не розшуканими залишається 31 людина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь