UNITED24 спільно з МОЗ, TVORCHI та Visa відкрили збір на обладнання для передчасно народжених дітей

Дата: 01.05.2023 15:51
Кількість переглядів: 94

Фото без описуUNITED24 спільно з МОЗ, TVORCHI та Visa відкрили збір на обладнання для передчасно народжених дітей. Мета збору — залучити міжнародну підтримку на конкурсі «Євробачення» та зібрати щонайменше 10 млн грн для придбання інкубаторів для порятунку немовлят.

Через війну кількість таких малюків в Україні зросла: нині маємо тисячі беззахисних дітей, які зʼявилися на світ раніше строку та не можуть вижити без спеціальної допомоги. Щоб врятувати їхні серця, потрібні спеціальні інкубатори інтенсивної терапії.

 «У недоношених діток, як правило, ще не повністю розвинені життєво важливі функції, такі як самостійне дихання, терморегуляція, можливість їсти. Тож денне світло і саме зовнішнє середовище надміру агресивні для них. Саме тому їх необхідно виходжувати в спеціальних умовах. Інкубатор дозволяє їх створити та задати необхідні параметри концентрації кисню, рівнів вологості та температури, тиші та освітлення, можливість парентерального харчування, а також забезпечити цілодобовим моніторингом життєвих показників», — говорить заступник Міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Кількість пожертв від однієї людини необмежена. А сам збір триватиме з 28 квітня до 28 травня. Приєднуйтеся: https://u24.gov.ua/uk/save.hearts

За інформацією Міністерства охорони здоров’я України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь